ΝΌΣΤΙΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΆ ΓΕΎΜΑΤΑ

Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους εξοπλισμού: ελεύθερες κουζίνες ή εντοιχιζόμενες εστίες και φούρνους. Τόσο οι ελεύθερες κουζίνες όσο και οι εστίες μπορούν να χρησιμοποιούν τεχνολογία επαγωγής, ηλεκτρική κεραμική ή υγραερίου. Όλα εξαρτώνται από εσάς. Το κλειδί είναι να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε τον κατάλληλο αριθμό εστιών ή ζωνών μαγειρέματος, κατάλληλο για τα σκεύη που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Κουζίνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας
Η καθαριότητα είναι απαραίτητη τόσο στα μικρά στούντιο όσο και στις ανοιχτές κουζίνες. Αυτό επιτυγχάνεται ευκολότερα με επαγωγικές και κεραμικές εστίες. Ο καθαρισμός μιας κεραμικής εστίας είναι ουσιαστικά θέμα λίγων λεπτών και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αν δεν θέλετε να ξοδεύετε τον ελεύθερο χρόνο σας καθαρίζοντας.

Οι εστίες αερίου Amica είναι ιδανικές για τους λάτρεις της μαγειρικής, καθώς ο ομαλός έλεγχος της φλόγας, η ποικιλία μεγεθών των εστιών και τα σταθερά μαντεμένια σκεύη υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας, βοηθώντας σας μαζί να μαγειρεύετε καθημερινά τα αγαπημένα σας γεύματα γρήγορα και αξιόπιστα. Με αυτές, θα είστε σε θέση να μαγειρεύετε σαν σεφ.

Γρήγορα, στιβαρά και αποτελεσματικά!
Η επίτευξη της μαγειρικής αριστείας είναι πολύ πιο εύκολη με την Amica. Η αυτόματη ανάφλεξη στο κουμπί που συνοδεύει τις εστίες υγραερίου σας επιτρέπει να τις ανάβετε σε χρόνο μηδέν. Οι μεγάλες εστίες Booster και WOK, που προορίζονται για το τηγάνισμα κρεάτων και λαχανικών σε μεγάλες κατσαρόλες και τηγάνια, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν την προσοχή όλων.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των επαγωγικών εστιών μας είναι η λειτουργία Bridge, η οποία συνδέει δύο ζώνες μαγειρέματος για να δημιουργήσει μια ενιαία μεγάλη. Αυτό σας επιτρέπει να μαγειρεύετε ακόμη και με ένα μεγάλο ταψί ψησίματος στην εστία.

Οι φούρνοι Amica διαθέτουν λειτουργία ταχείας προθέρμανσης. Αυτό τους επιτρέπει να ζεσταθούν στους 150°C σε μόλις 4 λεπτά. Η τοποθέτηση ενός γεύματος κατευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο μειώνει σημαντικά το χρόνο μαγειρέματος.

Άνεση και ασφάλεια
Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Amica εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Ένα καλό παράδειγμα είναι η βαλβίδα ασφαλείας φλόγας των εστιών υγραερίου μας, η οποία διακόπτει τη ροή του αερίου αμέσως μόλις σβήσει η φλόγα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακόμα και με μικρά παιδιά τριγύρω - το Child Lock στους φούρνους και τις εστίες μας θα αποτρέψει την ενεργοποίησή τους ή την αλλαγή των ρυθμίσεων κατά λάθος. Αν θέλετε πλήρη ασφάλεια, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο της αγοράς μιας επαγωγικής εστίας. Η τεχνολογία επαγωγής χρησιμοποιεί ένα μαγνητικό πεδίο και εξασφαλίζει ότι θερμαίνεται μόνο η κατσαρόλα ή το τηγάνι, ενώ η υπόλοιπη επιφάνεια της εστίας παραμένει δροσερή.

Δείτε επίσης