ΆΝΕΤΗ ΔΙΑΒΊΩΣΗ: ΕΊΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Ψήνει, καθαρίζει, λέει τον καιρό
Ο πρωταρχικός σκοπός ενός φούρνου είναι να ψήνει ή να φουρνίζει. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσε επίσης να θυμάται δεκάδες συνταγές και να μας πει ότι δεν θα χρειαστούμε ομπρέλα σήμερα; Αυτό μπορούν να κάνουν οι φούρνοι Amica. Η λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού του φούρνου καίει τυχόν πιτσιλιές στους 490 °C, ενώ οι προηγμένοι προγραμματιστές μας επιτρέπουν να διαβάζουμε τις αγαπημένες μας συνταγές από την οθόνη και να ελέγχουμε το φούρνο ακόμη και όταν λείπουμε από το σπίτι. Συνδέοντας τον προγραμματιστή σε δίκτυο Wi-Fi μπορούμε επίσης να βλέπουμε στην οθόνη τις προβλέψεις του καιρού.

Ευέλικτος χώρος
Η προσαρμογή μας στις συσκευές μας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τώρα είναι οι συσκευές που πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Ακολουθεί ένα παράδειγμα: με τη λειτουργία Flexi Space που υπάρχει στις επαγωγικές εστίες Amica, μπορούμε να χρησιμοποιούμε περισσότερες από μία κατσαρόλες σε μία μόνο ζώνη θέρμανσης. Ένα άλλο είναι ότι η τοποθέτηση βάζων και μπουκαλιών στο ψυγείο είναι επίσης πολύ πιο εύκολη χάρη στους πλήρως ρυθμιζόμενους κάδους της πόρτας.

Μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ
Με τις νέες προστατευτικές λειτουργίες, η χρήση των οικιακών συσκευών με παιδιά κοντά είναι πιο εύκολη από ποτέ. Οι εστίες αερίου Amica διαθέτουν Child Lock και βαλβίδα ασφαλείας φλόγας, ενώ οι φούρνοι διαθέτουν κλειδαριά πόρτας με προστασία για παιδιά καθώς και πρόσοψη I-cool, η οποία δεν ζεσταίνεται ποτέ περισσότερο από 35 °C και είναι πάντα ασφαλής στο άγγιγμα. Τα πλυντήρια ρούχων Amica είναι τώρα εξοπλισμένα με λειτουργίες ασφαλείας για παιδιά, ώστε να είναι εύκολο το κλείδωμα των ρυθμίσεων και να διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία.

Το μεγαλύτερο είναι καλύτερο
Πώς μπορούμε να έχουμε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό ενός πλυντηρίου πιάτων; Ο ευκολότερος τρόπος είναι με την προσθήκη ενός τρίτου ραφιού, μια λύση που βρίσκεται σε επιλεγμένα πλυντήρια πιάτων Amica. Το ράφι Maxi Space 3 μας προσφέρει άφθονο χώρο για όλα τα μαχαιροπίρουνα, έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να χωρέσει όχι 10, όχι 12, αλλά 14 σετ πιάτων. Και ξεχάστε το στριμώξιμο των σεντονιών στο πλυντήριο ρούχων: Τα πλυντήρια Amica διαθέτουν μεγαλύτερα τύμπανα και πόρτες. Στόχος όλων αυτών είναι η δημιουργία οικιακών συσκευών που είναι ολοένα ευκολότερες και πιο άνετες στη χρήση.

Συνιστώμενα προϊόντα

Δείτε επίσης