ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ: ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι
Καθαρισμός του φούρνου χωρίς να κουνήσετε ούτε ένα δάχτυλο; Είναι τόσο εύκολο με τον πυρολυτικό καθαρισμό φούρνου, μια αυτοματοποιημένη λειτουργία αυτοκαθαρισμού που θερμαίνει τον φούρνο στους 490 ºC για να διασπάσει τα οργανικά μόρια. Πείτε αντίο στο τρίψιμο του φούρνου στα γόνατα: καθαρίζει ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά. Αρκεί να αποφασίσουμε πώς θα θέλαμε να περάσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο όσο εκτελείται η βρώμικη δουλειά.

2 σε 1: ψήσιμο και καθαρισμός
Ο πυρολυτικός καθαρισμός του φούρνου δεν είναι η μόνη μέθοδος αυτοκαθαρισμού. εξαιρετικά αποτελεσματικές είναι επίσης οι αντικαταστάσιμες καταλυτικές επενδύσεις. Αυτές απορροφούν το λίπος και τη βρωμιά ώστε να διατηρείται ο φούρνος καθαρός.

Ζεστό πλύσιμο
Το σύστημα Aqualytic System είναι ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό για να κρατάμε τον φούρνο μας καθαρό από κάθε υπόλειμμα, ακόμη και από αυτά που είναι αόρατα με την πρώτη ματιά. Η λεία δομή του σμάλτου AquaRealEase®, που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των εσωτερικών τοιχωμάτων του φούρνου, καθιστά τον υγρό καθαρισμό αβίαστο. Απλά ρίξτε λίγο νερό στον πυθμένα του φούρνου και ρυθμίστε το πρόγραμμα. Περιμένετε μισή ώρα για να μαλακώσει ο ατμός ακόμα και τα πιο σκληρά και κολλημένα τρόφιμα και έπειτα σκουπίστε τα από τα τοιχώματα του φούρνου με ένα υγρό πανί.

Καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά
Ο καθαρισμός της πόρτας του φούρνου δεν αποτελεί πλέον αγγαρεία. Με το σύστημα θύρας εύκολου καθαρισμού είναι πιο εύκολο από ποτέ να διατηρήσετε τα γυάλινα πάνελ της πόρτας καθαρά χωρίς εξειδικευμένα εργαλεία. Με τις δύο υποδοχές στο πάνω μέρος της πόρτας, μπορούμε να αφαιρέσουμε και να καθαρίσουμε σχολαστικά τα γυάλινα πάνελ, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων.

Δείτε επίσης