ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΤΊΕΣ

Χώρος για μαγειρικές προκλήσεις
Το μαγείρεμα στο φυσικό υγραέριο είναι απλά ασυναγώνιστο. Οι φούρνοι και οι εστίες Amica χρησιμοποιούν μεγάλες και σταθερές σχάρες (σταθερά στηρίγματα για τα τηγάνια από χυτοσίδηρο). Αυτό επιτρέπει τη χρήση πολλών μεγάλων κατσαρολών και τηγανιών ταυτόχρονα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ετοιμάζετε δείπνο για μια μεγάλη οικογένεια.

Αξίζει επίσης να εξετάσετε μοντέλα με καυστήρα Booster - η ισχύς των 4 kW θα σας επιτρέψει να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο σε χρόνο μηδέν. Ο καυστήρας ύψους 12,9 εκ. εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, όπως σε ένα μεγάλο τηγάνι με φαρδύ πάτο. Όσον αφορά στην προετοιμασία ανατολίτικων γευμάτων, ένας καυστήρας WOK διαμέτρου 13,8 εκ. με τριπλή φλόγα θα κάνει καλύτερα τη δουλειά.

Ευκολία χρήσης
Η ανάφλεξη του καυστήρα με Amica δεν απαιτεί τη χρήση αναπτήρων αερίου ή σπίρτων. Με την αυτόματη ανάφλεξη στο κουμπί, το υγραέριο θα ανάψει σε χρόνο μηδέν. Αρκεί να γυρίσετε και να πιέσετε το κουμπί του επιλεγμένου καυστήρα. Επιπλέον, η θερμότητα μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα - γι' αυτό ακριβώς οι εστίες υγραερίου είναι η επιλογή των επαγγελματιών σεφ.

Μια εστία που είναι πάντα καθαρή
Ο καθαρισμός μιας εστίας υγραερίου είναι χρονοβόρος. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει στην περίπτωση των σύγχρονων εστιών Amica. Οι επίπεδες εστίες και τα υψηλής ποιότητας χυτοσίδερα στηρίγματα τηγανιών διευκολύνουν τη διατήρηση της καθαριότητας της εστίας υγραερίου. Αυτό το είδος διάταξης έχει επιπλέον αισθητικά πλεονεκτήματα - η εστία έχει μια πολύ μοναδική, μοντέρνα εμφάνιση. Επιπλέον, η σταθερή διάταξη των στηριγμάτων τηγανιών στην εστία αυξάνει την ασφάλεια κατά τη χρήση.

Τώρα ακόμα πιο ασφαλής
Η χρήση μιας εστίας υγραερίου απαιτεί αυξημένη προσοχή, αλλά με τις εστίες υγραερίου Amica, μπορείτε να είστε σίγουροι. Οι συσκευές μας διαθέτουν βαλβίδα ασφαλείας φλόγας, η οποία διακόπτει την παροχή υγραερίου αμέσως μετά το τυχαίο σβήσιμο της φλόγας, όπως π.χ. από ένα δυνατό φύσημα αέρα ή σε περίπτωση που το υγρό από κάποιο σκεύος ξεχειλίσει.

Δείτε επίσης