Σχεδιασμένο από

ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΛΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΌ ΣΤΥΛ

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ Amica

Baking PRO System

Baking PRO System

Το τέλειο ψήσιμο ή φούρνισμα δεν εξαρτάται μόνο από τις καλές μαγειρικές ικανότητες - πρώτα πρέπει να έχετε τον κατάλληλο φούρνο. Με το BakingPro System™ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανομοιόμορφα ψημένες πίτες ή για ένα ψητό που βγήκε πολύ στεγνό!  Πλήρως ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και θερμοκρασίας σε όλη την κοιλότητα του φούρνου.

 

SoftSteam

SoftSteam

Το SoftSteam σημαίνει ψήσιμο σε ανερχόμενο ατμό, ώστε το φαγητό σας να δείχνει υπέροχο και να έχει θαυμάσια γεύση κάθε φορά. Απλά προσθέστε λίγο νερό στο ταψί στο κάτω μέρος του φούρνου. Ο ανερχόμενος ατμός βοηθάει τη ζύμη του ψωμιού να φουσκώσει καλύτερα, ώστε να αποκτήσει πιο αφράτη υφή χωρίς τον κίνδυνο να στεγνώσει πολύ. Το SoftSteam είναι εξίσου ιδανικό για τη θέρμανση άλλων ειδών πιάτων, διατηρώντας τα ζουμερά.

Χωρητικότητα XXL

Χωρητικότητα XXL

Με αυτόν τον φούρνο των 77 λίτρων, μπορούμε να ψήσουμε πάνω από 100 μάφινς με τη μία! Μπορούμε επίσης να αποξηράνουμε με ευκολία φρούτα και μανιτάρια, καθώς και να ψήνουμε ή να φουρνίζουμε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα.
*Διαθέσιμο σε φούρνους πλάτους 60 εκ. και μοντέλα με πλευρικές σχάρες.

ΜΕΡΙΜΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ

Τηλεσκοπικοί οδηγοί

Τηλεσκοπικοί οδηγοί

Το να βάζετε ή να βγάζετε ένα βαρύ πιάτο στο φούρνο μπορεί να είναι δύσκολο και επικίνδυνο... Όχι όμως με μια εστία Amica, η οποία διαθέτει σταθερούς τηλεσκοπικούς οδηγούς. Εγγυώνται εύκολη χρήση και αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια. 

Σταθερά στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο

Σταθερά στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο

Η Amica χρησιμοποιεί σταθερές βάσεις ταψιών από χυτοσίδηρο που όχι μόνο εγγυώνται την ασφάλεια αλλά ενισχύουν και τον ελκυστικό σχεδιασμό της κουζίνας. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να σύρετε τα καυτά τηγάνια στην επιφάνεια, ενώ τα στηρίγματα θα παραμένουν στη θέση τους. Μπορείτε επίσης να τα πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων και να αποφύγετε το χρονοβόρο τρίψιμο. Αυτό σημαίνει να έχεις μια βολική κουζίνα! 

35°C Δροσερή Πρόσοψη

35°C Δροσερή Πρόσοψη

Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ένα ειδικό σύστημα καναλιών εξαερισμού το οποίο, σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα ψύξης, εξασφαλίζει συνεχή ροή δροσερού αέρα μεταξύ των υαλοπινάκων της πόρτας. Η χαμηλή θερμοκρασία στο εξωτερικό τζάμι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από κοντα το γεύμα, χωρίς κίνδυνο εγκαυμάτων! 

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Οι κουζίνες Amica συνοδεύονται από λύσεις που παρέχουν ανεμπόδιστο καθαρισμό των βρώμικων επιφανειών. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και αυξημένη άνεση χρήσης.

Καταλυτικός καθαρισμός

Καταλυτικός καθαρισμός

Βαρεθήκατε να τρίβετε τον φούρνο σας; ‘Εχουμε τη λύση! Οι φούρνοι Amica διαθέτουν πορώδη καταλυτικά πάνελ στα πλευρικά και πίσω τοιχώματα. Η πορώδης υφή διασπά τα σωματίδια της βρωμιάς και του λίπους. Για να καθαρίσετε τα πάνελ, απλώς ενεργοποιήστε τον φούρνο στους 250 ⁰C για μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός γίνεται μια απολύτως άνετη ευχαρίστηση. 

SteamCleaning

SteamCleaning

Μια γρήγορη μέθοδος καθαρισμού του φούρνου. Αρκεί να ρίξετε 0,5 λίτρο νερό στον πυθμένα του φούρνου και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Καθαρισμός ή να ρυθμίσετε χειροκίνητα το χρόνο και τη θερμοκρασία. Ο ατμός του νερού θα εισέλθει ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, διευκολύνοντας την απομάκρυνση της συσσωρευμένης βρωμιάς.

EasyClean εμαγιέ

EasyClean εμαγιέ

Για να υποστηριχθεί ο καθαρισμός, το εσωτερικό των φούρνων Amica είναι επικαλυμμένο με ένα ειδικό σμάλτο EasyClean χωρίς πόρους και κοιλότητες, το οποίο εμποδίζει τη συγκέντρωση βρωμιάς και λίπους. Τώρα, ο καθαρισμός του φούρνου σας είναι εξαιρετικά εύκολος. Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη! Μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στον καθαρισμό! Περάστε τον με την οικογένεια και τους φίλους σας ή ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. 

Σύστημα πόρτας που καθαρίζεται εύκολα

Σύστημα πόρτας που καθαρίζεται εύκολα

Οι πόρτες των φούρνων Amica είναι εξοπλισμένες με ειδικούς μεντεσέδες που επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη αφαίρεση. Με τα κλιπς, μπορείτε να αφαιρέσετε τις πόρτες και να τις καθαρίσετε με ασφάλεια. Αφού αφαιρέσετε την πόρτα, έχετε καλύτερη πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου και μπορείτε να τον καθαρίσετε εύκολα.

ΟΙ ΦΟΎΡΝΟΙ AMICA ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΟ

Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, η Amica έχει εφοδιάσει τις κουζίνες της με λύσεις που διευκολύνουν το μαγείρεμα και το κάνουν πιο διασκεδαστικό.

PowerBooster

PowerBooster

Για πολύ ταχύτερο μαγείρεμα και τηγάνισμα από ποτέ, απλά τοποθετήστε ένα σκεύος στην επιλεγμένη ζώνη θέρμανσης, ρυθμίστε τις παραμέτρους και ενεργοποιήστε τη λειτουργία PowerBooster αγγίζοντας τον σωστό αισθητήρα. Τα γεύματα θα είναι έτοιμα πολύ πιο γρήγορα ενώ μικρότερος χρόνος μαγειρέματος σημαίνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Ακόμη και το ψήσιμο

Ακόμη και το ψήσιμο

Η αναθεωρημένη εσωτερική γεωμετρία του φούρνου εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία στο εσωτερικό του, ακόμη και για το ψήσιμο μιας μεγάλης παρτίδας σε τρία επίπεδα. Να είστε σίγουροι ότι θα μαγειρευτούν όλα, από όλες τις πλευρές. 

Ηλεκτρική περιστρεφόμενη σούβλα

Ηλεκτρική περιστρεφόμενη σούβλα

Ποιος δεν απολαμβάνει τα νόστιμα τραγανά γεύματα; Με τη λειτουργία Electric rotisserie, μπορείτε να τα ετοιμάσετε όποτε θέλετε. Η περιστρεφόμενη σούβλα διασφαλίζει ότι το γεύμα ψήνεται ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να ροδίζει υπέροχα από όλες τις πλευρές. Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Γρήγορη προθέρμανση σε 3 λεπτά.

Γρήγορη προθέρμανση σε 3 λεπτά.

Εξοικονομήστε περισσότερο χρόνο: ο φούρνος προθερμαίνεται στους 150°C σε μόλις 3 λεπτά! Ιδανικό για όσους βιάζονται ή απλά πεινάνε πολύ.

Συνταγές στην πόρτα

Συνταγές στην πόρτα

Από εδώ και στο εξής ,με τις κουζίνες Amica, δεν χρειάζεται να ξεφυλλίζετε βιβλία μαγειρικής αναζητώντας πληροφορίες για το πώς θα μαγειρέψετε το γεύμα σας. Στο εσωτερικό της πόρτας του φούρνου υπάρχει ένας πρακτικός οδηγός με προτάσεις για τη θερμοκρασία μαγειρέματος και τη διάρκεια του γεύματός σας. Ευκολία σε κοντινή απόσταση. Τώρα μαγειρεύετε! 

Ηλεκτρονικοί προγραμματιστές

Ηλεκτρονικοί προγραμματιστές

Ο ηλεκτρονικός προγραμματιστής μπορεί να απενεργοποιήσει αυτόματα το φούρνο μετά από έναν καθορισμένο χρόνο, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να σας καεί το φαγητό. Όταν δεν έχουμε χρόνο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προκαθορισμένα προγράμματα και να ετοιμάσουμε ένα πιάτο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για τη ρύθμιση του χρόνου μαγειρέματος ή της θερμοκρασίας που ταιριάζει με τον τύπο και το μέγεθος του πιάτου. Τώρα δεν μας μένει παρά να απολαμβάνουμε τους επαίνους των καλεσμένων μας και τον χρόνο που περνάμε μαζί.

Φωτιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες push-pull

Φωτιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες push-pull

Πρέπει φυσικά να φροντίζετε η κουζίνα σας να είναι διαρρυθμισμένη κομψά και λειτουργικά. Οπότε οι φωτιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες push-pull θα ταιριάζουν απόλυτα με την άποψή σας για μια ιδανική κουζίνα. Ο κόκκινος φωτισμός τους ανάβει αυτόματα όταν τους μετακινείτε. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την επιθυμητή τιμή, ακόμη και με χαμηλό φωτισμό. Αφού επιλέξετε τις ρυθμίσεις, μπορείτε να σπρώξετε τους διακόπτες μέσα στο φούρνο, καθιστώντας την εργασία ασφαλέστερη και τον καθαρισμό ευκολότερο.

Αυτόματη ανάφλεξη στον περιστρεφόμενο διακόπτη

Αυτόματη ανάφλεξη στον περιστρεφόμενο διακόπτη

Τέρμα τα καμένα δάχτυλα από την προσπάθεια να ανάψετε τον καυστήρα με σπίρτα ή με αυτούς τους ενίοτε ελαττωματικούς αναπτήρες. Χάρη στην αυτόματη ανάφλεξη στον περιστρεφόμενο διακόπτη, το άναμμα του καυστήρα γίνεται εξαιρετικά εύκολο και βολικό. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με ένα χέρι. Πατήστε και γυρίστε τον διακόπτη για να ανάψετε τον καυστήρα. Ξαλαφρώστε και διευκολύνετε τις δουλειές σας στην κουζίνα. 

ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΣΤΙΏΝ

Η Amica προσφέρει μια πλήρη γκάμα εστιών κουζίνας. Από επαγωγικές εστίες, εστίες αερίου έως ηλεκτρικές εστίες. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται.

Επαγωγικές εστίες

Επαγωγικές εστίες

Οι ανεξάρτητες κουζίνες με επαγωγικές εστίες συνδυάζουν τη νεωτερικότητα και την αποδοτικότητα με τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών κουζινών. Οι επαγωγικές εστίες είναι ο ευκολότερος, ασφαλέστερος και οικονομικότερος τρόπος προετοιμασίας των γευμάτων.

Κεραμικές εστίες

Κεραμικές εστίες

Οι κεραμικές εστίες μαγειρέματος είναι πολύ εύκολες στη χρήση, καθώς και εξαιρετικά λειτουργικές. Προσαρμόζονται εύκολα στις ατομικές σας ανάγκες.

Εστίες υγραερίου

Εστίες υγραερίου

Λόγω του εύκολου ελέγχου της φλόγας, αποτελούν την επιλογή των επαγγελματιών σεφ. Η Amica τις έχει εξοπλίσει με συσκευές προστασίας που τις καθιστούν εξαιρετικά ασφαλείς. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτουν λύσεις που διευκολύνουν τον καθαρισμό.

Ηλεκτρικές εστίες

Ηλεκτρικές εστίες

Μια τέλεια λύση για τα νοικοκυριά που δεν χρησιμοποιούν υγραέριο.

Μεικτές εστίες

Μεικτές εστίες

Λύσεις 2 σε 1 που περιλαμβάνουν το συνδυασμό δύο πηγών ενέργειας. Έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών χρηστών και παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ενεργειακή κλάση

Ενεργειακή κλάση

Οι φούρνοι Amica διαθέτουν φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Η ενεργειακή κλάση Α σημαίνει προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ οι προηγμένες συσκευές κλάσης Α+ επιτρέπουν περαιτέρω εξοικονόμηση 42 kWh σε σχέση με τον εξοπλισμό κλάσης Α. Αυτό μεταφράζεται σε δωρεάν μαγείρεμα: 

 • 168 μερίδων <br> μάφινς

  168 μερίδων
  μάφινς

 • 20 μερίδων κρέατος

  20 μερίδων κρέατος

 • 13 μερίδων <br> κρέατος

  13 μερίδων
  κρέατος

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Μοντερνικότητα στην παραδοσιακή κουζίνα

 • XXL prostornina

  Χωρητικότητα φούρνου έως και 66 λίτρα ακόμη και σε κουζίνες των 50 εκ.

 • Φωτιζόμενα πόμολα push-pull

  Οι κομψοί και εργονομικοί περιστροφικοί διακόπτες σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον πίνακα ελέγχου καθαρό. Τα στοιχεία push-pull δεν λερώνονται. Στο εξής ο πίνακας ελέγχου δεν θα είναι μόνο λειτουργικός, αλλά και καθαρός.

 • Καταλυτικές επενδύσεις

  Τα ένθετα στα πλαϊνά τοιχώματα του φούρνου διευκολύνουν τον καθαρισμό, μέσω της καύσης των λιπαρών εναποθέσεων.

 • Σύστημα πόρτας που καθαρίζεται εύκολα

  Με τη νέα δομή της πόρτας, το τζάμι του φούρνου μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια και ευκολία χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί ολόκληρη η πόρτα. Η χρήση δύο κλιπ στο πάνω μέρος της πόρτας σημαίνει, ότι δεν απαιτούνται εργαλεία και μπορεί κανείς να το κάνει μόνος του. Τώρα, η διατήρηση του φούρνου καθαρού είναι εύκολη.

 • CoolDoor3

  Χάρη στο αντανακλαστικό γυαλί στο εσωτερικό της πόρτας με τριπλά τζάμια μειώσαμε σημαντικά την εξωτερική θερμοκρασία της επιφάνειας της πόρτας. Το μπροστινό μέρος του φούρνου παραμένει πολύ πιο δροσερό και επομένως πιο ασφαλές.

 • Συρτάρι με κυλινδρικούς οδηγούς

  Το συρτάρι που είναι τοποθετημένο κάτω από το φούρνο, το οποίο βρίσκεται σε ρόδες και μετακινείται εύκολα, αποτελεί έναν εξαιρετικό χώρο για την αποθήκευση πιάτων, κατσαρολών και τηγανιών.

 • Ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας

  Η ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας προειδοποιεί τους χρήστες ότι η ζώνη θέρμανσης εξακολουθεί να είναι ζεστή, παρόλο που έχει απενεργοποιηθεί. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με ασφάλεια και πολύ άνετα.

 • Γυάλινη Πόρτα Καθρέφτης

  Η μπροστινή όψη με φινίρισμα από γυαλί καθρέφτη εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας θα δείχνει κομψή και μοντέρνα.

 • Διευρυμένη ζώνη

  Επιτρέπει τη θέρμανση τηγανιών με διάφορες διαμέτρους- ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού, μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε μια εσωτερική είτε μια εξωτερική ζώνη HiLight, μέγεθος 12/18 εκ., ισχύς 0,8 / 1,7 kW

 • Υπερφωτεινό αλογόνο

  Ο φωτισμός αλογόνου στο πίσω μέρος της κοιλότητας του φούρνου παρέχει σαφή εικόνα των φαγητών που μαγειρεύονται.

 • Καθαρισμός με ατμό

  Χάρη στην εξαιρετικά λεία δομή του σμάλτου, ο καθαρισμός είναι γρήγορος, εύκολος και αποτελεσματικός. Απλά ρίξτε μισό λίτρο νερό στο ταψί, βάλτε το στο φούρνο, ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 50°C, στη συμβατική λειτουργία και το χρόνο στα 30 λεπτά ή ρίξτε το νερό και ενεργοποιήστε τη λειτουργία Καθαρισμός στην οθόνη. Μόλις ο ατμός διαπεράσει και μαλακώσει τα λερωμένα μέρη του τοίχου του φούρνου, μπορείτε να τα σκουπίσετε όλα με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι ώστε να έχετε μια γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς βρωμιά.

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ