Σχεδιασμένο από

Amica ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΦΟΥΡΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΥΓΙΈΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΓΕΎΣΗ

Η υγιεινή διατροφή είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ζωής. Γι' αυτό οι φούρνοι Hansa διαθέτουν λειτουργίες που διευκολύνουν την προετοιμασία νόστιμων και υγιεινών γευμάτων.

Baking Pro System

Baking Pro System

Το τέλειο ψήσιμο ή φούρνισμα δεν εξαρτάται μόνο από τις καλές μαγειρικές ικανότητες - πρώτα πρέπει να έχετε τον κατάλληλο φούρνο. Με το BakingPro System™ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανομοιόμορφα ψημένες πίτες ή για ένα ψητό που βγήκε πολύ στεγνό!  Πλήρως ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και θερμοκρασίας σε όλη την κοιλότητα του φούρνου.

 

FullSteam

FullSteam

Δοκιμάστε την ολοκαίνουργια λειτουργία μαγειρέματος με ατμό των φούρνων Amica για να ανακαλύψετε πόσο νόστιμο και υγιεινό μπορεί να είναι το φαγητό μας. Καλύτερη γεύση και υφή χωρίς απώλεια πολύτιμων βιταμινών και μικροστοιχείων, χάρη σε μια ειδική γεννήτρια ατμού με έγχυση ατμού ακριβείας: το σύστημα της γεννήτριας εγχέει τον ατμό, κατανέμοντάς τον ομοιόμορφα σε όλο τον φούρνο διασφαλίζοντας ότι το ψητό μας θα είναι τέλεια ψημένο. Τα φαγητά που παρασκευάζονται σε φούρνο ατμού είναι πλήρη γεύσεως και υγιεινών θρεπτικών συστατικών! 

SoftSteam

SoftSteam

Το SoftSteam σημαίνει ψήσιμο σε ανερχόμενο ατμό, ώστε το φαγητό σας να δείχνει υπέροχο και να έχει θαυμάσια γεύση κάθε φορά. Απλά προσθέστε λίγο νερό στο ταψί στο κάτω μέρος του φούρνου. Ο ανερχόμενος ατμός βοηθάει τη ζύμη του ψωμιού να φουσκώσει καλύτερα, ώστε να αποκτήσει πιο αφράτη υφή χωρίς τον κίνδυνο να στεγνώσει πολύ. Το SoftSteam είναι εξίσου ιδανικό για τη θέρμανση άλλων ειδών πιάτων, διατηρώντας τα ζουμερά.

Αργό μαγείρεμα

Αργό μαγείρεμα

Τώρα, με τη λειτουργία SlowCooking, η προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μαγειρέψτε τα γεύματα αργά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα γεύματα είναι πιο νόστιμα, πιο ζουμερά και δεν χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Τρώτε νόστιμο φαγητό και ζήστε μια υγιεινή ζωή!    

ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ ΝΌΣΤΙΜΟ ΨΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ

Η ικανότητα να ψήνει κανείς εξαίσια κέικ και ζουμερά κρέατα αποτελεί πραγματική τέχνη. Το μυστικό του επιτυχημένου ψησίματος και φουρνίσματος είναι η επίτευξη μιας συγκεκριμένης σταθερής θερμοκρασίας. Οι φούρνοι Amica σας βοηθούν να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσω της χρήσης των πιο σύγχρονων λύσεων.

Ομοιόμορφο ψήσιμο σε πολλά επίπεδα φούρνου

Ομοιόμορφο ψήσιμο σε πολλά επίπεδα φούρνου

Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρο τον φούρνο. Μπορούμε τώρα να ετοιμάζουμε μεγάλες μερίδες ταυτόχρονα, με ομοιόμορφο καφέ και καλοψημένο αποτέλεσμα. Η θερμοκρασία παραμένει σταθερή σε όλο το εσωτερικό του φούρνου, οπότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και τα πιο απαιτητικά γεύματα θα βγουν τέλεια (συμπεριλαμβανομένων των σουφλέ).

Προθέρμανση σε 3 λεπτά

Προθέρμανση σε 3 λεπτά

Είστε συνεχώς στο τρέξιμο και δεν έχετε χρόνο για τίποτα; Αυτή η λειτουργία προθερμαίνει γρήγορα τον φούρνο στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου φτάνει τους 150°C σε μόλις 3 λεπτά! Μπορεί να ενεργοποιηθεί πριν βάλουμε οτιδήποτε μέσα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα ετοιμαστούν στην ώρα τους! 

Χωρητικότητα XXL

Χωρητικότητα XXL

Με αυτόν τον φούρνο των 77 λίτρων, μπορούμε να ψήσουμε πάνω από 100 μάφινς με τη μία! Μπορούμε επίσης να αποξηράνουμε με ευκολία φρούτα και μανιτάρια, καθώς και να ψήνουμε ή να φουρνίζουμε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα.
*Διαθέσιμο σε φούρνους πλάτους 60 εκ. και μοντέλα με πλευρικές σχάρες.

Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών 30°C-280°C

Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών 30°C-280°C

Ένας καθολικός οδηγός για την προετοιμασία των γευμάτων σας είναι ανεκτίμητος. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών παρέχοντάς σας ευελιξία στο μαγείρεμα και επιτρέποντάς σας να ετοιμάζετε τα γεύματα γρήγορα. Οι 30⁰C είναι η ιδανική θερμοκρασία για το φούσκωμα της ζύμης μαγιάς. Οι 40-50⁰C είναι ιδανικοί για την απόψυξη του κρέατος. Στους 200⁰C μπορείτε να ψήσετε γρήγορα σφολιάτα ενώ θα ετοιμάσετε την αγαπημένη σας πίτσα στους 280⁰C. Απολαύστε την ευκολία!  

Περισσότερα επίπεδα ψησίματος

Περισσότερα επίπεδα ψησίματος

Τα έξι επίπεδα του φούρνου μας βοηθούν να στεγνώνουμε φρούτα και μανιτάρια, καθώς και να ψήνουμε ή να φουρνίζουμε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα.

ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Οι φούρνοι Amica δεν δίνουν μόνο εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά διευκολύνουν και τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό.

ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Οι φούρνοι Amica δεν δίνουν μόνο εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά διευκολύνουν και τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό.

ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Πυρολυτικός καθαρισμός

Πυρολυτικός καθαρισμός

Ο πυρολυτικός καθαρισμός είναι μια μέθοδος καθαρισμού του φούρνου χωρίς απορρυπαντικά, η οποία είναι αυτόματη, αποτελεσματική και απολύτως ασφαλής, χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά προστασίας της πόρτας. Ο φούρνος θερμαίνεται στους 480⁰C, γεγονός που εξαλείφει όλους τους λεκέδες, ακόμη και τα πιο δύσκολα σημάδια λίπους. Με τη χρήση του πυρολυτικού καθαρισμού, δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τον φούρνο με το χέρι. Τέλος με την σπατάλη χρημάτων σε προϊόντα καθαρισμού, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. 

Καταλυτικός καθαρισμός

Καταλυτικός καθαρισμός

Βαρεθήκατε να τρίβετε τον φούρνο σας; ‘Εχουμε τη λύση! Οι φούρνοι Amica διαθέτουν πορώδη καταλυτικά πάνελ στα πλευρικά και πίσω τοιχώματα. Η πορώδης υφή διασπά τα σωματίδια της βρωμιάς και του λίπους. Για να καθαρίσετε τα πάνελ, απλώς ενεργοποιήστε τον φούρνο στους 250 ⁰C για μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός είναι μια ευχαρίστηση, με απόλυτη ευκολία. 

SmellCatalyst

SmellCatalyst

Ο τοποθετημένος στο χωνί του ανεμιστήρα καταλύτης οσμών καίει τα σωματίδια των λιπών και της βρωμιάς σε υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, του ψησίματος ή του φουρνίσματος, ώστε να αποτρέπεται η διαφυγή τους στην κουζίνα. Τέλος με τις φριχτές οσμές καμένου φαγητού, όχι πια λιπαρές μυρωδιές. Απολαύστε τη μυρωδιά της αγνότητας. Ο φούρνος δεν αφήνει να διαφύγουν τα λίπη στον αέρα, οπότε δεν υπάρχει φόβος να λερωθούν τα έπιπλα ή οι κουρτίνες. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για λιγότερο καθαρισμό. 

Κλειστή λωρίδα άνω θύρας

Κλειστή λωρίδα άνω θύρας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να καθαριστούν όλες αυτές οι δυσπρόσιτες γωνίες! Όχι όμως με τους φούρνους Amica! Η κλειστή λωρίδα της άνω θύρας κρατάει μακριά όλα τα λίπη και τις βρωμιές. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αφαιρεθεί όταν απαιτείται πιο σχολαστικός καθαρισμός. Καθαρή διευκόλυνση!

Σύστημα πόρτας που καθαρίζεται εύκολα

Σύστημα πόρτας που καθαρίζεται εύκολα

Οι πόρτες του φούρνου Amica είναι εξοπλισμένες με ειδικά κλιπςπου επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη αφαίρεση. Με τα κλιπς, μπορείτε να αφαιρέσετε τις πόρτες και να τις καθαρίσετε με ασφάλεια. Αποκτάτε επίσης καλύτερη πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου.  

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ & ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ

Οι φούρνοι Amica κάνουν το μαγείρεμα συναρπαστικό και διευκολύνουν την προετοιμασία των γευμάτων. Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν στις καθημερινές δραστηριότητες μαγειρέματος.

OpenUp! - Αυτόματο άνοιγμα πόρτας

OpenUp! - Αυτόματο άνοιγμα πόρτας

Πώς μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου κρατώντας ένα ταψί στα χέρια μας; Θα έπρεπε να ανοίξει από μόνη της! Η Amica κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Τώρα αρκεί ένα απαλό άγγιγμα ή χτύπημα στο χερούλι της πόρτας, ακόμη και με τον αγκώνα σας, και η πόρτα του φούρνου σας ανοίγει αυτόματα! Μια μοναδική και πολύ βολική λύση, διότι Amica σημαίνει πρακτική ευκολία στην καθημερινή μας ζωή. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την κουζίνα σας περισσότερο! 

Προκαθορισμένα προγράμματα ψησίματος

Προκαθορισμένα προγράμματα ψησίματος

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. Τα προκαθορισμένα προγράμματα ψησίματος έχουν προετοιμαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες σεφ. Μπορείτε να προετοιμάσετε γρήγορα οποιοδήποτε γεύμα χωρίς να αναρωτιέστε πόσο χρόνο πρέπει να το μαγειρεύετε και ποια θερμοκρασία είναι κατάλληλη για τον τύπο και το μέγεθος του γεύματος. Ο φούρνος το κάνει αυτό για εσάς! Και το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό!  

SoftOpen&Close

SoftOpen&Close

Με αυτή τη λύση, το ξαφνικό άνοιγμα της πόρτας του φούρνου ή το  απότομο κλείσιμό της δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα!  Οι μεντεσέδες είναι εξοπλισμένοι με ειδικές αντηρίδες που προκαλούν αυτόματη επιβράδυνση των θυρών πριν ανοίξουν ή κλείσουν πλήρως. Soft Close & Open σημαίνει ευκολία και ασφάλεια για την κουζίνα σας. 

Αισθητήρας θερμοκρασίας

Αισθητήρας θερμοκρασίας

Σίγουρα σας έχει τύχει να χρειαστεί να κόψετε ή να τρυπήσετε κάποιο γεύμα πολλές φορές ώστε να ελέγξετε αν έχει ψηθεί επαρκώς. Με τον αισθητήρα θερμοκρασίας, δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε αυτό. Απλά τοποθετήστε τον αισθητήρα στο γεύμα και ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία στον προγραμματιστή. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για το μαγείρεμα κρέατος. Δεν υπάρχει κίνδυνος να σας καεί το φαγητό εξωτερικά ή να μην ψηθεί καλά εσωτερικά!

ΟΙ ΦΟΎΡΝΟΙ AMICA ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και η ψυχή του κοινού οικογενειακού μαγειρέματος. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας όλες οι συσκευές να διαθέτουν λύσεις που να είναι συνάμα φιλικές και ασφαλείς.

35°C Δροσερή Πρόσοψη

35°C Δροσερή Πρόσοψη

Στους φούρνους Amica η θερμοκρασία του υαλοπίνακα δεν ξεπερνά ποτέ τους 35°C! Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ένα ειδικό σύστημα καναλιών εξαερισμού το οποίο, σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα ψύξης, εξασφαλίζει συνεχή ροή δροσερού αέρα μεταξύ των υαλοπινάκων της πόρτας. Η χαμηλή θερμοκρασία στο εξωτερικό τζάμι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από κοντα το γεύμα, χωρίς κίνδυνο εγκαυμάτων! 

Φωτιζόμενη λαβή

Φωτιζόμενη λαβή

Οι καλεσμένοι έχουν αργήσει και το γεύμα κρυώνει... Τώρα, με τη θερμότητα που διατηρείται στον φούρνο μετά το μαγείρεμα, μπορείτε να κρατήσετε το γεύμα μέσα και να περιμένετε τις καθυστερημένες αφίξεις. Μια κομψή φωτιζόμενη λαβή σας ενημερώνει για το πόσο ζεστός είναι ο φούρνος στο εσωτερικό του. Ο φωτισμός ανάβει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και σβήνει μόνο όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 40 ⁰C. Αυτό σας βοηθά επίσης να αποφύγετε τα εγκαύματα. Με στυλ, γεύση και ασφάλεια. 

Τηλεσκοπικοί οδηγοί

Τηλεσκοπικοί οδηγοί

Οι ειδικοί τηλεσκοπικοί οδηγοί με στοπ και λειτουργία πλήρους εξαγωγής καθιστούν εύκολη την τοποθέτηση ακόμα και καυτών και βαριών πιάτων μέσα στο φούρνο και την εξαγωγή τους από αυτόν. Πρόκειται για μια πρόσθετη μορφή προστασίας από τα εγκαύματα.

Κλείδωμα προγραμματιστή

Κλείδωμα προγραμματιστή

Σίγουρα τουλάχιστον μία φορά θα σας έχει τύχει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσει κατά λάθος την εστία ή να της αλλάξετε εντελώς τις ρυθμίσεις. Οι φούρνοι Amica διαθέτουν κλειδαριά προγραμματισμού που περιορίζει αυτόν τον κίνδυνο. Όλα γίνονται με ένα μόνο κλικ. Η κλειδαριά σας εμποδίζει να αλλάξετε κατά λάθος τις ρυθμίσεις και σας επιτρέπει να καθαρίσετε τον πίνακα ελέγχου, ακόμη και όταν ο φούρνος είναι ενεργοποιημένος.       

ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

Ενεργειακή κλάση

Ενεργειακή κλάση

Οι φούρνοι Amica διαθέτουν φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Η ενεργειακή κλάση Α σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε το φυσικό περιβάλλον και να μειώσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Οι προηγμένοι φούρνοι κλάσης Α+ επιτρέπουν περαιτέρω εξοικονόμηση 42 kWh σε σχέση με τον εξοπλισμό με βαθμό Α, γεγονός που μεταφράζεται σε δωρεάν ψήσιμο: 

 • 168 μερίδων <br> μάφινς

  168 μερίδων
  μάφινς

 • 20 μερίδων κρέατος

  20 μερίδων κρέατος

 • 13 μερίδων <br> κρέατος

  13 μερίδων
  κρέατος

ΤΟ ΚΛΕΙΔΊ ΓΙΑ ΤΈΛΕΙΟ ΨΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΊΡΙΣΜΑ

Οι φούρνοι Amica διευκολύνουν την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων. Χρησιμοποιήστε τους για να ψήνετε και να φουρνίζετε όπως σας αρέσει.

Προγραμματιστές

Προγραμματιστές

Θέλετε να ρυθμίσετε τον φούρνο εύκολα και χωρίς φασαρία; Με την Amica αυτό είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Οι προγραμματιστές μας είναι το κέντρο ελέγχου σας και ο συνεργάτης σας στην κουζίνα. Με αυτούς στο πλευρό σας, έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ενώ οι πρόσθετες λειτουργίες τους κάνουν τον χρόνο σας στην κουζίνα ελκυστικότερο.

ΦΟΥΡΝΟΙ

Βολικές λύσεις για εξαιρετικής γεύσης φαγητό

Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α
 • Προγραμματιστής Tty - Διαισθητικός Χρονοδιακόπτης

  Ο πίνακας ελέγχου, ο οποίος συνδυάζει μια ευαίσθητη στην αφή οθόνη με τους παραδοσιακούς περιστρεφόμενους διακόπτες, είναι διαισθητικός και πολύ απλός στη χρήση. Ενισχυμένος από τον πρωτότυπο και κομψό οπίσθιο φωτισμό, γίνεται ένα μοναδικό και ελκυστικό στοιχείο σχεδιασμού. Ο ομαλός πίνακας ελέγχου καθιστά δυνατή την επιλογή και τη ρύθμιση της ρύθμισης θερμότητας εύκολα και άνετα, ενώ ο χειρισμός του φούρνου είναι ακόμη πιο απλός. Ο πίνακας ελέγχου είναι επίσης εξοπλισμένος με κλείδωμα για παιδιά, λειτουργί

 • Κλείδωμα για παιδιά

  Αποτρέπει τα παιδιά από το να ενεργοποιήσουν τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να αποφύγετε τα εγκαύματα. Το Child Lock εμποδίζει επίσης τα παιδιά να αλλάζουν τις παραμέτρους ενώ η συσκευή είναι σε λειτουργία.

 • Φωτιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες

  Οι φωτιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Ταυτόχρονα, ο φωτισμός αποτελεί ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής.

 • Φωτιζόμενο χερούλι

  Ταυτόχρονα διακοσμητικό στοιχείο και πρακτική πηγή πληροφοριών για τη λειτουργία της συσκευής. Το φωτιζόμενο χερούλι φούρνου αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

 • Πρόσοψη I-cool

  Το μοναδικό σύστημα ψύξης στην πόρτα του φούρνου απορροφά τον ζεστό αέρα από το χώρο ανάμεσα σε κάθε ένα από τα γυάλινα τζάμια και, χρησιμοποιώντας έναν αποτελεσματικό ανεμιστήρα, τον φυσάει προς τα έξω ώστε να μειώσει τη θερμοκρασία της πρόσοψης σε ένα ασφαλές επίπεδο. Αυτή η διαδικασία ψύξης υποστηρίζεται σημαντικά από τη χρήση γυαλιού αντανακλαστικών. Η μέγιστη θερμοκρασία του πίνακα της μπροστινής πόρτας ενός φούρνου που θερμαίνεται στους 180°C είναι μόλις 35°C. Απολαύστε τον χρόνο που περνάτε στην κουζ

 • Αισθητήρας θερμοκρασίας

  Ο αισθητήρας κρέατος πραγματοποιεί ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φαγητού. Ο φούρνος απενεργοποιείται αυτόματα και εκπέμπει μια ηχητική ειδοποίηση μόλις επιτευχθεί η ρυθμισθείσα θερμοκρασία.

 • 10 λειτουργίες φούρνου

  κάτω και άνω θέρμανση, γκριλ, γκριλ και άνω θέρμανση (supergrill), άνω θέρμανση, κάτω θέρμανση, θερμοσυναγωγή, θερμοσυναγωγή και κάτω θέρμανση (πίτσα), ανεμιστήρας και άνω και κάτω θέρμανση, ταχεία προθέρμανση, απόψυξη

 • Γυάλινη Πόρτα Καθρέφτης

  Η μπροστινή όψη με φινίρισμα από γυαλί καθρέφτη εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας θα δείχνει κομψή και μοντέρνα.

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ