ΜΑΓΕΙΡΈΨΤΕ ΣΑΝ ΣΕΦ

ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΕΦ

Οι εστίες αερίου εκτιμώνται από τους επαγγελματίες σεφ κυρίως για τον εύκολο, γρήγορο και πλήρη έλεγχο της διαδικασίας μαγειρέματος.

Χρονοδιακόπτης

Χρονοδιακόπτης

Καθορίστε τη διάρκεια λειτουργίας της εστίας. Όταν λήξει ο χρόνος, η εστία απενεργοποιεί αυτόματα τη ζώνη θέρμανσης και εκπέμπει ένα ηχητικό σήμα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Χρονοδιακόπτη σαν έναν χρονοδιακόπτη αυγών. Με τις εστίες Amica, ένα αυγό που το βράζετε για να γίνει μαλακό δεν θα σας βγει ποτέ σκληρο! Έχετε πλήρη έλεγχο του χρόνου!

FlameControl

FlameControl

Από τώρα και στο εξής, οι εστίες αερίου της Hansa σας παρέχουν πλήρη έλεγχο της φλόγας. Χάρη στα 9 επίπεδα ισχύος και τους διαισθητικούς διακόπτες, μπορείτε να προσαρμόσετε με ακρίβεια το μέγεθος της φλόγας στο φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε. Τα επίπεδα 2 και 3 είναι ιδανικά για σιγοβράσιμο και στιφάδο. Τα επίπεδα 6 και 7 είναι ιδανικά για το βράσιμο λαχανικών. Τα επίπεδα 8 και 9 είναι ιδανικά για τηγάνισμα κρέατος και ψαριών. Ανεξάρτητα από το αν μαγειρεύετε, βράζετε, ζεσταίνετε ή τηγανίζετε - μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της φλόγας στις ανάγκες σας και να χρησιμοποιήσετε τη θερμική ισχύ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι βολικό, παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας με νόστιμα αποτελέσματα!

ΜΕΡΙΜΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα κοινά γεύματα είναι ένα σημαντικό τελετουργικό που αξίζει να καλλιεργήσετε, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το μαγείρεμα για την οικογένεια είναι απολύτως ασφαλές. Οι λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στις συσκευές Amica παρέχουν προστασία για όλα τα μέλη του νοικοκυριού.

ChildLock

ChildLock

Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε κατά λάθος μια συσκευή, ειδικά αν στις εργασίες της κουζίνας σας συνοδεύουν παιδιά . Το ChildLock που διαθέτουν οι εστίες αερίου της Hansa μειώνει αυτόν τον κίνδυνο. Πιέστε τον αισθητήρα κλειδώματος και αποκλείστε τη δυνατότητα ανάμματος των καυστήρων. Νιώστε ασφάλεια και άνεση.

Βαλβίδα ασφαλείας φλόγας

Βαλβίδα ασφαλείας φλόγας

Το τυχαίο σβήσιμο ενός καυστήρα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Όχι όμως στις εστίες αερίου της Hansa, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μια ειδική βαλβίδα που διακόπτει την παροχή αερίου. Ασφάλεια πάνω απ’ όλα!

Αυτόματη ανάφλεξη στον περιστρεφόμενο διακόπτη

Αυτόματη ανάφλεξη στον περιστρεφόμενο διακόπτη

Τέρμα τα καμένα δάχτυλα από την προσπάθεια να ανάψετε τον καυστήρα με σπίρτα ή με αυτούς τους ενίοτε ελαττωματικούς αναπτήρες. Χάρη στην αυτόματη ανάφλεξη στο κουμπί, το άναμμα του καυστήρα γίνεται εξαιρετικά εύκολο και βολικό. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με ένα χέρι. Πατήστε και γυρίστε τον διακόπτη για να ανάψετε τον καυστήρα. Βγάλτε τον εαυτό σας από τη δύσκολη θέση και διευκολύνετε τις εργασίες στην κουζίνα. 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

ExtraSpace

ExtraSpace

Το νέο χαρακτηριστικό των εστιών αερίου της Amica είναι ότι έχετε ακόμα περισσότερο χώρο για μεγαλύτερες κατσαρόλες! Χάρη στο νέο και βελτιωμένο σχεδιασμό, η απόσταση μεταξύ των καυστήρων έχει αυξηθεί, παρόλο που οι τυπικές διαστάσεις των εστιών παρέμειναν αμετάβλητες. Χάρη σε αυτό, μπορείτε πλέον όχι μόνο να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερα μαγειρικά σκεύη, αλλά επίσης να χρησιμοποιείτε πολλά μεγάλα μαγειρικά σκεύη ταυτόχρονα. Περισσότερος χώρος για μεγαλύτερη άνεση στο μαγείρεμα!

GasBooster burner

GasBooster burner

Ξοδεύετε πολύ χρόνο στην κουζίνα, προετοιμάζοντας γεύματα; Έχουμε τη λύση! Με τον καυστήρα GasBooster, μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ θέρμανσης, γεγονός που καθιστά το γεύμα σας έτοιμο σε λιγότερο χρόνο και διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά απ' ό,τι στο μακρόχρονο μαγείρεμα. Γρήγορα και υγιεινά!

Καυστήρας WOK

Καυστήρας WOK

Τώρα, με τον καυστήρα WOK, μπορείτε να μαγειρέψετε το γεύμα στην εντέλεια. Αυτός ο καυστήρας διαθέτει τριπλή φλόγα και είναι ιδανικός για την προετοιμασία γευμάτων σε μεγάλες κατσαρόλες, τηγάνια και WOK. Αυτή η λύση καθιστά τα γεύματά σας ομοιόμορφα τηγανισμένα και μαγειρεμένα, χωρίς τον κίνδυνο να είναι καμμένα, άψητα ή να έχουν απολέσει τα θρεπτικά τους συστατικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να απολαύσετε το πάρτι. 

Σταθερά στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο

Σταθερά στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο

Τα ασταθή και δύσκολα καθαριζόμενα στηρίγματα τηγανιών δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Οι εστίες αερίου της Hansa είναι εξοπλισμένες με νέα, γερά και σταθερά στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο, τα οποία μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων προς δική σας διευκόλυνση. Μπορείτε να σύρετε τα τηγάνια, ενώ τα στηρίγματα παραμένουν στη θέση τους. Τέλειος σχεδιασμός για ευκολία στην κουζίνα. 

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Ο καθαρισμός των εστιών δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Οι εστίες αερίου της Hansa είναι εξοπλισμένες με λύσεις που καθιστούν τον καθαρισμό ευκολότερο και πολύ λιγότερο χρονοβόρο.

Επίπεδοι καυστήρες

Επίπεδοι καυστήρες

Οι καινοτόμοι επίπεδοι καυστήρες που διαθέτουν οι εστίες αερίου Hansa είναι κομψοί, αποτελεσματικοί και καθαρίζονται εύκολα. Μόνο το επάνω μέρος του καυστήρα προεξέχει από τη γυάλινη επιφάνεια, γεγονός που όχι μόνο ενισχύει τον ελκυστικό σχεδιασμό αλλά βελτιώνει και τη θέρμανση. Βοηθά επίσης στον καθαρισμό επειδή η βρωμιά δεν διεισδύει στον καυστήρα.

Γυάλινη επιφάνεια

Γυάλινη επιφάνεια

Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια για την αφαίρεση δύσκολων λεκέδων από τις εστίες μαγειρέματος. Οι εστίες αερίου της Hansa είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε η αφαίρεση όλων των λεκέδων να διαρκεί μόνο μια στιγμή. Όλα αυτά χάρη στην απόλυτα λεία επιφάνεια από υψηλής ποιότητας σκληρυμένο γυαλί. Απολαύστε την ευκολία! 

ΕΣΤΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Μαγείρεμα υπό πλήρη έλεγχο

 • Booster υγραερίου

  Ένας καυστήρας υψηλής ισχύος (4kW) μειώνει σημαντικά το χρόνο μαγειρέματος και εγγυάται επίσης την ομοιόμορφη θέρμανση μεγάλων τηγανιών.

 • Επίπεδες εστίες

  Μόνο η κορυφή του καυστήρα προεξέχει από τη γυάλινη επιφάνεια της εστίας υγραερίου. Αυτό βελτιώνει σημαντικά το σχεδιασμό και διευκολύνει τον καθαρισμό της συσκευής.

 • Βαλβίδα ασφαλείας φλόγας

  Η εστία θα διακόψει αμέσως την παροχή υγραερίου εάν η φλόγα σβήσει κατά λάθος. Με αυτόν τον τρόπο, το μαγείρεμα θα είναι πάντα ασφαλές.

 • Αυτόματη ανάφλεξη στο κουμπί

  Πολύ άνετη λύση με τη λειτουργία ανάφλεξης στον περιστρεφόμενο διακόπτη. Απλά πιέστε και γυρίστε τον διακόπτη για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα, η φλόγα θα ανάψει αυτόματα.

 • Στήριγμα τηγανιού από χυτοσίδηρο

  Εκτός του ότι διατηρούνται εύκολα καθαρά, τα στηρίγματα τηγανιών από χυτοσίδηρο είναι πιο ανθεκτικά και σταθερά ενώ εγγυώνται έτσι άνεση και ασφαλή χρήση.

 • Υγραέριο σε γυάλινη εστία

  Οι εστίες υγραερίου σε γυάλινη κεραμική συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του μαγειρέματος με υγραέριο με την υψηλή αισθητική του γυαλιού. Ο εύκολος καθαρισμός των πλακών βελτιώνει σημαντικά την άνεση.