ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ

ΟΙ ΕΣΤΊΕΣ AMICA ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ΕΥΚΟΛΌΤΕΡΟ

Οι λάτρεις της μαγειρικής είναι δημιουργικοί και τους περιορίζουν μόνο τα όρια της φαντασίας τους. Η Amica έχει εφοδιάσει τις επαγωγικές εστίες της με λύσεις που σας δίνουν πλήρη ελευθερία στην κουζίνα.

Hob&Go

Hob&Go

Απλά τοποθετήστε την κατσαρόλα σας στις εστίες και ξεκινήστε το μαγείρεμα. Τοποθετώντας την κατσαρόλα οπουδήποτε στην εστία, ενεργοποιείται αυτόματα η κατάλληλη ζώνη θέρμανσης. Το μόνο που χρειάζεται κατόπιν να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την επιθυμητή ισχύ θέρμανσης. Το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ τόσο διαισθητικό!

EasySelect

EasySelect

Έχετε να μαγειρέψετε σε πολλά σκεύη ταυτόχρονα; Το EasySelect σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να προσαρμόζετε άμεσα την ισχύ θέρμανσης κάθε ζώνης θέρμανσης με έναν ειδικό πίνακα ελέγχου. 4 ζώνες θέρμανσης; 4 πίνακες ελέγχου! Τίποτα δεν πρόκειται να σας παραβράσει, να καεί ή να κολλήσει, γιατί μπορείτε να το αποτρέψετε εγκαίρως! Είναι ευκολότερο, καθαρότερο και πιο βολικό!

Χρονοδιακόπτης

Χρονοδιακόπτης

Καθορίστε τη διάρκεια λειτουργίας της εστίας. Όταν λήξει ο χρόνος, η εστία απενεργοποιεί αυτόματα τη ζώνη θέρμανσης και εκπέμπει ένα ηχητικό σήμα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Χρονοδιακόπτη σαν έναν χρονοδιακόπτη αυγών. Με τις εστίες Amica, ένα αυγό που το βράζετε για να γίνει μαλακό δεν θα σας βγει ποτέ σκληρο! Έχετε πλήρη έλεγχο του χρόνου!

ΆΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΆΤΟ

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην κουζίνα αποτελεί ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Τώρα ξέρετε πού να κοιτάξετε - η Amica έχει αναπτύξει επαγωγικές εστίες που επιταχύνουν και απλοποιούν τη διαδικασία μαγειρέματος.

FlexiSpace

FlexiSpace

Σίγουρα θα σας έχει τύχει αρκετές φορές να χρησιμοποιήσετε γάστρες που δεν ταίριαζαν στη ζώνη θέρμανσης. Τώρα το μέγεθος και το σχήμα της γάστρας δεν έχουν σημασία! Σε αντίθεση με άλλες επαγωγικές εστίες της αγοράς, τα πηνία στις συσκευές Amica δεν είναι κυκλικά αλλά ορθογώνια, γεγονός που επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της επιφάνειας της εστίας. Μεγαλύτερη επιφάνεια θέρμανσης σημαίνει περισσότερες δυνατότητες! 

AutoBridge

AutoBridge

Αυτή η λύση συνδυάζει μεμονωμένες ζώνες θέρμανσης σε μια ενιαία, μεγάλη ζώνη θέρμανσης. Αυτό επιτυγχάνεται ανιχνεύοντας το μέγεθος της κατσαρόλας ή του τηγανιού και καθορίζοντας πόσες ζώνες θέρμανσης πρέπει να ενεργοποιηθούν. Με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος της ζώνης θέρμανσης ταιριάζει με το μέγεθος της κατσαρόλας. Αυτό βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την ευκολία του μαγειρέματος. Η χρήση αυτής της εστίας είναι πολύ διαισθητική!

CheckPot

CheckPot

Εάν δεν είστε σίγουροι αν τα σκεύη σας είναι έτοιμα για επαγωγή, δοκιμάστε τα με το CheckPot. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μια ζώνη θέρμανσης και αφήστε την εστία να ελέγξει αν το περιεχόμενο μπορεί να θερμανθεί σε πλήρη ισχύ.

ΜΕΡΙΜΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το κοινό μαγείρεμα αποτελεί μια τέλεια λύση για ποιοτικό χρόνο. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε πραγματικές λιχουδιές μαζί με τα παιδιά - χωρίς να φοβάστε για την ασφάλειά τους.

ActionLED

ActionLED

Μια ματιά και ξέρετε, για παράδειγμα, ποιες ζώνες θέρμανσης είναι ενεργοποιημένες και αν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία Bridge! Όλα αυτά χάρη στον κομψό φωτισμό LED που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των εστιών, εκεί όπου συνήθως βρίσκονται οι επικαλύψεις. Ο φωτισμός ανάβει κάθε φορά που αγγίζετε τον αισθητήρα. Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη όποτε αυτό είναι δυνατόν!   

ChildLock

ChildLock

Είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε κατά λάθος τις εστίες όντας απασχολημένοι με διάφορες δραστηριότητες στην κουζίνα. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Για να περιοριστεί αυτός ο κίνδυνος, οι εστίες Amica είναι εξοπλισμένες με ειδική κλειδαριά. Γυρίστε την κλειδαριά και έχετε τον πλήρη έλεγχο. Ασφάλεια για όλα τα μέλη του νοικοκυριού! 

HeatControl

HeatControl

Η λειτουργία αυτή σας ενημερώνει αν η ζώνη είναι καυτή αφού αφαιρέσετε την κατσαρόλα από την εστία. Για θερμοκρασίες άνω των 60°C, στον πίνακα ενδείξεων εμφανίζεται το γράμμα «H¨». Μεταξύ 45°C και 60°C, εμφανίζεται το γράμμα «h». Κάντε την εργασία σας στην κουζίνα πιο ασφαλή!

Φωτιζόμενο χείλος

Φωτιζόμενο χείλος

Πρακτική κομψότητα και ασφάλεια. Οι λέξεις αυτές αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη φύση αυτής της λειτουργίας. Η ενεργοποίηση της εστίας προκαλεί επίσης την εμφάνιση ενός λεπτού φωτισμού στο χείλος του μπροστινού μέρους της εστίας. Ο φωτισμός εξαφανίζεται μόλις η εστία κρυώσει. 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

Οποιοσδήποτε παθιασμένος με το μαγείρεμα γνωρίζει ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα και πλήρως δεσμευτική δραστηριότητα. Οι επαγωγικές εστίες Amica προσφέρουν απλές λύσεις που βοηθούν στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων.

3 προκαθορισμένα προγράμματα ψησίματος

3 προκαθορισμένα προγράμματα ψησίματος

Γιατί να πειραματίζεστε με τη θερμοκρασία μαγειρέματος και να χάνετε χρόνο, με κίνδυνο να παραβράσει το νερό ή να σας καεί το φαγητό; Οι εστίες Amica διαθέτουν μια λύση που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα τη σωστή θερμοκρασία για τις ανάγκες σας. Οι 42⁰C είναι η ιδανική θερμοκρασία για το φούσκωμα της ζύμης μαγιάς. Οι 70⁰C είναι για το ζέσταμα σούπας και σάλτσας. Οι 94⁰C για το μαγείρεμα ζυμαρικών και ρυζιού. Απολαύστε την ευκολία!

PowerBooster

PowerBooster

Μην σπαταλάτε χρόνο στην κουζίνα, όταν μπορείτε να τον αφιερώσετε σε άλλες δραστηριότητες! Η λειτουργία PowerBooster μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, καθώς αυξάνει την ισχύ θέρμανσης και σας επιτρέπει να προετοιμάζετε τα γεύματα ταχύτερα. Μπορείτε να βράσετε νερό σε λιγότερο από 3 λεπτά! Μικρότερος χρόνος μαγειρέματος ή τηγανίσματος σημαίνει ότι κατά τη διαδικασία χάνονται λιγότερα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Γρήγορα και υγιεινά!

Stop&Go

Stop&Go

Πρέπει να φύγετε από την κουζίνα για λίγο; Η χρήσιμη λειτουργία Stop&Go απενεργοποιεί όλες τις ενεργές ζώνες ενώ ταυτόχρονα απομνημονεύει τις ρυθμίσεις τους. Κατά την επιστροφή σας, απλά πατήστε ξανά τον αισθητήρα και ενεργοποιήστε την εστία. Οι ζώνες επαγωγής θα είναι οι ίδιες όπως και πριν.

PowerChoice

PowerChoice

Δεν είστε σίγουροι για το είδος της παροχής ρεύματος που διαθέτει το σπίτι σας; Με το PowerChoice έχετε την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μονοφασικού και τριφασικού δικτύου. Υπάρχουν επίσης τέσσερα επίπεδα μέγιστης κατανάλωσης ενέργειας μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε, ακόμη και με την ήδη εγκατεστημένη εστία μαγειρέματος. Οι νέες ρυθμίσεις θα παραμείνουν στη μνήμη μέχρι να τις αλλάξετε ξανά. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια όλες τις ζώνες θέρμανσης ταυτόχρονα, χωρίς τον κίνδυνο να ρίξετε τις ασφάλειες.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Η γεύση της σύγχρονης μαγειρικής

 • Πλευρικές λοξές άκρες

  Οι λοξές άκρες είναι αναπόσπαστο μέρος του κομψού σχεδιασμού.

 • Έλεγχος με αισθητήρα ολίσθησης

  Η συνεχής ρύθμιση της ισχύος έχει αντικαταστήσει την προηγούμενη βήμα προς βήμα μέθοδο. Η προηγμένη αυτή λειτουργία απλοποιεί την όλη διαδικασία και κάνει την κουζίνα σας ένα πιο άνετο μέρος. Απλά αγγίξτε το Slider για να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο θέρμανσης.

 • Φωτιζόμενο εμπρόσθιο χείλος

  Τα κομψά φωτιζόμενα άκρα των εστιών αναμεταδίδουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής. Εάν η εστία λειτουργεί, οι άκρες φέγγουν. Ο φωτισμός της εστίας είναι επίσης ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο προσδίδει μια μοντέρνα εμφάνιση στην κουζίνα σας.

 • Ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας

  Η ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας προειδοποιεί τους χρήστες ότι η ζώνη θέρμανσης εξακολουθεί να είναι ζεστή, παρόλο που έχει απενεργοποιηθεί. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με ασφάλεια και πολύ άνετα.

 • Αυτόματο βράσιμο

  Ιδανικό για πιάτα που πρέπει πρώτα να βράσουν γρήγορα και στη συνέχεια να ζεσταθούν ή να ψηθούν. Ισοδύναμο του σιγοβράσιμου, η λειτουργία αυτή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία της ζώνης θέρμανσης μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 • Χρονοδιακόπτης

  Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο μαγειρέματος για κάθε επιμέρους τμήμα της εστίας σας.

 • Schott Ceran

  Χάρη σε μια καινοτόμο γερμανική διαδικασία παραγωγής που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την SCHOTT, όλες οι κεραμικές εστίες μας κατασκευάζονται χωρίς τη χρήση αρσενικού ή βαρέων μετάλλων. Αυτή η λύση, μοναδική στον κόσμο, εξασφαλίζει μετρήσιμα οφέλη για το φυσικό περιβάλλον. Στο τέλος της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, οι κεραμικές εστίες μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ως κατασκευαστικό υλικό.

 • 4xBooster

  Η αυξημένη ισχύς θέρμανσης στη ζώνη σημαίνει ότι προετοιμάζετε τα γεύματα πιο γρήγορα.

 • Λειτουργία γέφυρας

  Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν χρησιμοποιείτε μεγάλα τηγάνια ψησίματος. Η λειτουργία Γέφυρας επιτρέπει τον συνδυασμό δύο ζωνών θέρμανσης και τον ταυτόχρονο έλεγχό τους.